Nutriční hodnoty (Medové řezy s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 854 kJ / 2 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 129,08 g |
– nasycené | 80,69 g |
– nenasycené | 41,17 g |
–– mononenasycené | 35,77 g |
–– polynenasycené | 5,41 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 250,70 g |
– cukry | 158,52 g |
––– laktóza | 17,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
20 g 20 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 20 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 balíček 1 balíček želatiny v plátcích | Želatina vepřová | 10 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
jahody | Jahody čerstvé |