Nutriční hodnoty (Olomoucký voňavý koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 682 kJ / 2 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 131,70 g |
– nasycené | 65,67 g |
– nenasycené | 59,59 g |
–– mononenasycené | 49,26 g |
–– polynenasycené | 10,33 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 4,92 g |
Sůl | 12,52 g |
Sacharidy | 215,97 g |
– cukry | 31,87 g |
––– laktóza | 10,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
250 g 250 g nastrouhaných brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
1 balení 1 balení olomouckých tvarůžků z Loštic | Tvarůžky | 100 g |
100 g 100 g brynzy nebo sýra z domácího kravského mléka | Brynza | 100 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
rozpuštěné máslo na potření | Máslo kravské |