Nutriční hodnoty (Dušené vepřové v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 690 kJ / 2 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,31 g |
Tuky | 123,63 g |
– nasycené | 27,82 g |
– nenasycené | 89,10 g |
–– mononenasycené | 55,49 g |
–– polynenasycené | 33,61 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 147,73 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,58 g |
Sacharidy | 134,34 g |
– cukry | 13,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty (nakrájené na kostky) | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 červená cibule (nakrájené na měsíčky) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (rozetřeného) | Česnek čerstvý | 28 g |
100 g 100 g salámu Chorizo (nakrájeného) | Chorizo | 100 g |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1,5 KL 1,5 KL koření PIRI-PIRI | Koření Argentina | |
1 KL 1 KL mleté uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
konzerva konzerva sekaných rajčat (s chilli paprikou a bylinkami) | Rajče červené sterilované | |
300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
400 g 400 g uvařené cizrny | Cizrna | 400 g |