Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 690 kJ /
2 794 kcal
Bílkoviny214,81 g
– z toho živočišné bílkoviny130,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,31 g
Tuky123,63 g
– nasycené27,82 g
– nenasycené89,10 g
–– mononenasycené55,49 g
–– polynenasycené33,61 g
––– omega 31,87 g
Vláknina147,73 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,58 g
Sacharidy134,34 g
– cukry13,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty (nakrájené na kostky) Vepřová kýta 500 g
1 1 červená cibule (nakrájené na měsíčky) Cibule červená čerstvá 69 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (rozetřeného) Česnek čerstvý 28 g
100 g 100 g salámu Chorizo (nakrájeného) Chorizo 100 g
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
1,5 KL 1,5 KL koření PIRI-PIRI Koření Argentina
1 KL 1 KL mleté uzené papriky Paprika uzená 5 g
konzerva konzerva sekaných rajčat (s chilli paprikou a bylinkami) Rajče červené sterilované
300 ml 300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
100 g 100 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 100 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
nasekaná petrželová nať Petržel nať čerstvá
400 g 400 g uvařené cizrny Cizrna 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.