Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 446 kJ /
4 409 kcal
Bílkoviny74,84 g
– z toho živočišné bílkoviny14,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,38 g
Tuky188,48 g
– nasycené100,05 g
– nenasycené84,69 g
–– mononenasycené63,34 g
–– polynenasycené21,35 g
––– omega 30,92 g
Vláknina33,25 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy586,67 g
– cukry317,89 g
––– laktóza1,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
375 g 375 g hladké mouky nebo polohrubé mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
140 g 140 g krupicového cukru Cukr bílý 140 g
70 g 70 g mletých mandlí nebo jiných oříšků Mandle loupané mleté 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce škrobové moučky Bramborový škrob 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.