Nutriční hodnoty (Drobenkový rebarborový koláč se sněhovým závojem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 446 kJ / 4 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,38 g |
Tuky | 188,48 g |
– nasycené | 100,05 g |
– nenasycené | 84,69 g |
–– mononenasycené | 63,34 g |
–– polynenasycené | 21,35 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 33,25 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 586,67 g |
– cukry | 317,89 g |
––– laktóza | 1,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
375 g 375 g hladké mouky nebo polohrubé mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
140 g 140 g krupicového cukru | Cukr bílý | 140 g |
70 g 70 g mletých mandlí nebo jiných oříšků | Mandle loupané mleté | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | 22.5 g |