Nutriční hodnoty (Kuřecí droby na jalovci a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 642 kJ / 2 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 174,67 g |
– nasycené | 74,31 g |
– nenasycené | 87,26 g |
–– mononenasycené | 71,68 g |
–– polynenasycené | 15,58 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,82 g |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,90 g |
Sacharidy | 22,95 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kuřecích srdíček | Srdce kuřecí | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
15 dkg 15 dkg uzené slaniny | Špek | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce silného vývaru Demi-glace | Demi-glace | |
10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
3 3 otrhané větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí |