Nutriční hodnoty (Roládková pletýnka s jablkovo - ořechovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 108 kJ / 5 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,10 g |
Tuky | 276,42 g |
– nasycené | 96,92 g |
– nenasycené | 152,49 g |
–– mononenasycené | 55,23 g |
–– polynenasycené | 97,26 g |
––– omega 3 | 15,66 g |
Vláknina | 42,25 g |
Cholesterol | 823 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 573,94 g |
– cukry | 188,35 g |
––– laktóza | 13,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1,5 pl 1,5 pl cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
150 g 150 g másla (Hery) | Máslo kravské | 150 g |
20 g 20 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 20 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
200 g 200 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 200 g |
3 pl 3 pl cukru | Cukr bílý | 75 g |
vejce na potření | Vejce slepičí |