Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaná jarní kuřátka a petrželové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 182 kJ /
3 867 kcal
Bílkoviny83,47 g
– z toho živočišné bílkoviny50,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,24 g
Tuky278,00 g
– nasycené117,38 g
– nenasycené150,51 g
–– mononenasycené130,32 g
–– polynenasycené20,19 g
––– omega 30,83 g
Vláknina32,06 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 2,69 g
Sůl6,30 g
Sacharidy242,64 g
– cukry27,49 g
––– laktóza5,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jarní kuřátka (500 g) Kuře
100 g 100 g slaniny (tenkých plátků) Špek 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
vývar (nebo 1 kostka hovězího bujónu) Vývar masový
150 g 150 g kuřecích jater Játra kuřecí 150 g
3 3 mladé cibulky Cibulka jarní čerstvá
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
4 lžíce 4 lžíce panenského olivového oleje Olej olivový 80 ml
2 stroužky 2 stroužky nadrobno nakrájeného česneku Česnek čerstvý 14 g
1 svazek 1 svazek nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
trocha trocha citronové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.