Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový dezert s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 183 kJ /
522 kcal
Bílkoviny18,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,36 g
Tuky8,66 g
– nasycené5,42 g
– nenasycené2,70 g
–– mononenasycené2,04 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy88,50 g
– cukry52,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 čokoládový pudink Puding v prášku
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
pískový cukr Cukr bílý
hrnek hrnek vody Voda
lžička lžička marmelády nebo kolečka banánu (nemusí být) Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.