Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák plněný masovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie6 747 kJ /
1 613 kcal
Bílkoviny51,34 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,66 g
Tuky11,50 g
– nasycené2,40 g
– nenasycené5,15 g
–– mononenasycené3,09 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 30,23 g
Vláknina29,74 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 12,15 g
Sůl29,26 g
Sacharidy312,20 g
– cukry17,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře (vykostit a maso nakrájet na kousky jak na čínu) Vepřová kýta
6 lžic 6 lžic sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 90 ml
1 1 zeleninová směs (dle vaší chuti) Mrkev mražená
1 plechovka 1 plechovka (malá) žampionů v soleném nálevu Žampion čerstvý
1 1 cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 sáček 1 sáček směsi na čínu Zelí bílé mražené
2-3 lžíce 2-3 lžíce solamylu Bramborový škrob 37.5 g
Bramboráky
20 20 brambor Brambor zimní 1000 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
10 lžic 10 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.