Nutriční hodnoty (Bramborák plněný masovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,66 g |
Tuky | 11,50 g |
– nasycené | 2,40 g |
– nenasycené | 5,15 g |
–– mononenasycené | 3,09 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 29,74 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 12,15 g |
Sůl | 29,26 g |
Sacharidy | 312,20 g |
– cukry | 17,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (vykostit a maso nakrájet na kousky jak na čínu) | Vepřová kýta | |
6 lžic 6 lžic sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 90 ml |
1 1 zeleninová směs (dle vaší chuti) | Mrkev mražená | |
1 plechovka 1 plechovka (malá) žampionů v soleném nálevu | Žampion čerstvý | |
1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 sáček 1 sáček směsi na čínu | Zelí bílé mražené | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 37.5 g |
Bramboráky | ||
20 20 brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
10 lžic 10 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |