Nutriční hodnoty (Chutné zapečené žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 48,85 g |
– nasycené | 28,12 g |
– nenasycené | 18,66 g |
–– mononenasycené | 12,13 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 1,48 g |
Cholesterol | 346 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,78 g |
Sacharidy | 10,36 g |
– cukry | 4,06 g |
––– laktóza | 3,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 žampionů (hlavičky+nožičky) | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g vinné klobásy | Klobása vinná | 100 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
malá hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
trochu trochu petrželky | Petržel nať čerstvá | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
pár lžic pár lžic oleje na zapečení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |