Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový dort s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 468 kJ /
829 kcal
Bílkoviny55,53 g
– z toho živočišné bílkoviny52,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky22,33 g
– nasycené7,04 g
– nenasycené9,70 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,07 g
Vláknina2,66 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 442 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy100,13 g
– cukry83,11 g
––– laktóza23,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
1 balení 1 balení želatiny Želatina vepřová 10 g
1 1 dortové červené želé Želatina cukrářská
100 g 100 g jahod Jahody čerstvé 100 g
1 velká sklenice 1 velká sklenice kompotovaných broskví Broskev zavařená
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.