Nutriční hodnoty (Jogurtový dort s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 468 kJ / 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 22,33 g |
– nasycené | 7,04 g |
– nenasycené | 9,70 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 2,66 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 100,13 g |
– cukry | 83,11 g |
––– laktóza | 23,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
1 balení 1 balení želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
1 1 dortové červené želé | Želatina cukrářská | |
100 g 100 g jahod | Jahody čerstvé | 100 g |
1 velká sklenice 1 velká sklenice kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |