Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kysané zelí zapékané s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 720 kJ /
1 606 kcal
Bílkoviny135,45 g
– z toho živočišné bílkoviny105,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,55 g
Tuky64,59 g
– nasycené26,59 g
– nenasycené32,86 g
–– mononenasycené25,26 g
–– polynenasycené7,61 g
––– omega 30,10 g
Vláknina56,04 g
Cholesterol 241 mg
Sodík 12,30 g
Sůl30,50 g
Sacharidy96,30 g
– cukry86,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 1500 g
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa Vepřová kýta 500 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
4 4 rajčata (v zimě lze použít i konzervovaná loupaná rajčata) Rajče červené čerstvé 240 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
tuk na vymaštění pekáče Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.