Nutriční hodnoty (Kysané zelí zapékané s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 720 kJ / 1 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,55 g |
Tuky | 64,59 g |
– nasycené | 26,59 g |
– nenasycené | 32,86 g |
–– mononenasycené | 25,26 g |
–– polynenasycené | 7,61 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 56,04 g |
Cholesterol | 241 mg |
Sodík | 12,30 g |
Sůl | 30,50 g |
Sacharidy | 96,30 g |
– cukry | 86,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1500 g |
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
4 4 rajčata (v zimě lze použít i konzervovaná loupaná rajčata) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
tuk na vymaštění pekáče | Margarín |