Nutriční hodnoty (Lasturky a la přeloučská babička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 469 kJ / 2 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 271,98 g |
– nasycené | 160,60 g |
– nenasycené | 97,42 g |
–– mononenasycené | 88,35 g |
–– polynenasycené | 9,07 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 6,34 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g telecích nebo vepřových mozečků | ||
3 - 4 3 - 4 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
500 g 500 g telecího hrudí | Telecí hruď | 500 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
50 g 50 g libové šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sardelová pasta | Sardelová pasta | |
sýr na strouhání (nejlépe parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |