Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lasturky a la přeloučská babička)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 469 kJ /
2 980 kcal
Bílkoviny110,99 g
– z toho živočišné bílkoviny110,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky271,98 g
– nasycené160,60 g
– nenasycené97,42 g
–– mononenasycené88,35 g
–– polynenasycené9,07 g
––– omega 31,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,45 g
Sacharidy6,34 g
– cukry2,50 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g telecích nebo vepřových mozečků
3 - 4 3 - 4 vepřové jazyky Jazyk vepřový
500 g 500 g telecího hrudí Telecí hruď 500 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
50 g 50 g libové šunky Šunka vepřová vařená 50 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sardelová pasta Sardelová pasta
sýr na strouhání (nejlépe parmazán) Sýr kravský tvrdý 30%
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.