Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy Mrož)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 428 kJ /
5 838 kcal
Bílkoviny73,05 g
– z toho živočišné bílkoviny45,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,25 g
Tuky341,05 g
– nasycené140,45 g
– nenasycené180,30 g
–– mononenasycené139,50 g
–– polynenasycené40,80 g
––– omega 39,02 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 653 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy605,70 g
– cukry450,60 g
––– laktóza21,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
750 g 750 g jahod (čerstvé nebo mražené) Jahody čerstvé 750 g
2 2 jahodové pudinky v prášku Puding v prášku
150 g 150 g cukru moučka (podle chuti) Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
100 g 100 g čokoládové polevy Čokoládová poleva 100 g
kousek kousek másla Máslo kravské
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.