Nutriční hodnoty (Jahodové řezy Mrož)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 428 kJ / 5 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,25 g |
Tuky | 341,05 g |
– nasycené | 140,45 g |
– nenasycené | 180,30 g |
–– mononenasycené | 139,50 g |
–– polynenasycené | 40,80 g |
––– omega 3 | 9,02 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 605,70 g |
– cukry | 450,60 g |
––– laktóza | 21,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
750 g 750 g jahod (čerstvé nebo mražené) | Jahody čerstvé | 750 g |
2 2 jahodové pudinky v prášku | Puding v prášku | |
150 g 150 g cukru moučka (podle chuti) | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g čokoládové polevy | Čokoládová poleva | 100 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |