Nutriční hodnoty (Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 368,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,38 g |
Tuky | 176,84 g |
– nasycené | 54,88 g |
– nenasycené | 101,65 g |
–– mononenasycené | 70,16 g |
–– polynenasycené | 31,49 g |
––– omega 3 | 4,43 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
– cukry | 18,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg vepřových klobás | Klobása | 500 g |
1/2 1/2 bůčku | Vepřový bok | |
1/2 kg 1/2 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
1 1 kuře | Kuře | |
1/2 kg 1/2 kg žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
2 2 citróny | Citrón čerstvý | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce lisovaného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 2 lžičky kuliček zeleného pepře | Pepř zelený | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek kapar | Kapary | |
1 hrnek 1 hrnek sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
oregano | Oregano sušené | |
tymián | Tymián sušený | |
koriandr | Koriandr semena | |
2 lžičky 2 lžičky octa | Ocet lihový | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky tabasco omáčky | Tabasco omáčka | 10 ml |