Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špíz z vepřové panenky na smetanovo - parmezánových bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 658 kJ /
3 742 kcal
Bílkoviny220,11 g
– z toho živočišné bílkoviny195,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,11 g
Tuky234,49 g
– nasycené84,82 g
– nenasycené111,35 g
–– mononenasycené95,82 g
–– polynenasycené15,53 g
––– omega 31,19 g
Vláknina37,05 g
Cholesterol 512 mg
Sodík 3,94 g
Sůl9,25 g
Sacharidy171,71 g
– cukry40,50 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
200 g 200 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 200 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžičky 2 lžičky koření gyros Provensálské koření 10 g
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
150 g 150 g parmezánu Parmezán 150 g
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný
olej na vymazání pekáče Olej řepkový
špízové jehly ( špejle )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.