Nutriční hodnoty (Jarní salátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 456 kJ / 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 46,01 g |
– nasycené | 16,43 g |
– nenasycené | 20,04 g |
–– mononenasycené | 16,32 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 11,42 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,37 g |
Sacharidy | 36,90 g |
– cukry | 28,12 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-6 4-6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
další oblíbená zelenina dle chuti | Mrkev čerstvá | |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
4 4 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
majonéza | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |