Nutriční hodnoty (Jablkovník s banány)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 388 kJ / 5 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,28 g |
Tuky | 234,16 g |
– nasycené | 25,21 g |
– nenasycené | 192,09 g |
–– mononenasycené | 135,36 g |
–– polynenasycené | 56,73 g |
––– omega 3 | 16,70 g |
Vláknina | 42,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 714,33 g |
– cukry | 405,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
voda (mléko) | Voda | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
50 g 50 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
3 3 velké banány | Banán čerstvý | 270 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |