Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 783 kJ /
1 621 kcal
Bílkoviny55,12 g
– z toho živočišné bílkoviny36,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,88 g
Tuky31,68 g
– nasycené9,31 g
– nenasycené14,22 g
–– mononenasycené10,25 g
–– polynenasycené3,97 g
––– omega 30,49 g
Vláknina13,75 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 839 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy272,05 g
– cukry180,95 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g třešní Třešně čerstvé 500 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.