Nutriční hodnoty (Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,88 g |
Tuky | 31,68 g |
– nasycené | 9,31 g |
– nenasycené | 14,22 g |
–– mononenasycené | 10,25 g |
–– polynenasycené | 3,97 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 272,05 g |
– cukry | 180,95 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |