Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobré ořechové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 086 kJ /
6 713 kcal
Bílkoviny106,82 g
– z toho živočišné bílkoviny46,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,50 g
Tuky383,19 g
– nasycené146,27 g
– nenasycené201,25 g
–– mononenasycené95,65 g
–– polynenasycené105,60 g
––– omega 316,24 g
Vláknina25,35 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 717 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy696,55 g
– cukry484,20 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
10 lžic 10 lžic vody Voda 180 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 lžíce 3 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 45 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
trochu trochu rumu Rum
50 g 50 g tuku Margarín 50 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.