Nutriční hodnoty (Kabuli pilav)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 023 kJ / 6 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 82,87 g |
Tuky | 210,72 g |
– nasycené | 17,51 g |
– nenasycené | 181,83 g |
–– mononenasycené | 127,72 g |
–– polynenasycené | 54,12 g |
––– omega 3 | 16,50 g |
Vláknina | 63,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 970,70 g |
– cukry | 185,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rýže | Rýže bílá | 1000 g |
400 g 400 g na proužky nakrájené mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
150 g 150 g očištěných rozinek | Rozinky | 150 g |
1 1 kg na kostky nakrájeného skopového masa | Jehněčí kýta | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce směsi koření zahrnující skořici | Skořice ceylonská | 15 g |
kardamon | Kardamom prášek | |
hřebíček | Hřebíček |