Nutriční hodnoty (Povidlový perník s banánovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 081 kJ / 4 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,16 g |
Tuky | 158,41 g |
– nasycené | 20,73 g |
– nenasycené | 125,98 g |
–– mononenasycené | 88,87 g |
–– polynenasycené | 37,11 g |
––– omega 3 | 10,37 g |
Vláknina | 31,40 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 681,65 g |
– cukry | 307,45 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
povidla | Povidla | |
2 2 přezrálé banány | Banán čerstvý | 180 g |