Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohanka s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 423 kJ /
1 296 kcal
Bílkoviny64,58 g
– z toho živočišné bílkoviny33,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,25 g
Tuky23,92 g
– nasycené13,83 g
– nenasycené10,08 g
–– mononenasycené6,33 g
–– polynenasycené3,75 g
––– omega 30,47 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 813 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy190,67 g
– cukry6,50 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohanky Pohanka loupaná 250 g
2 hrnky 2 hrnky vývaru Vývar masový 500 ml
100 g 100 g slahiny
3-4 3-4 jarní cibulky (bílá část) Cibulka jarní čerstvá
mražené fazolky Fazolky mražené
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g uzeného sýru Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
nať jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.