Nutriční hodnoty (Pohanka s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 423 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,25 g |
Tuky | 23,92 g |
– nasycené | 13,83 g |
– nenasycené | 10,08 g |
–– mononenasycené | 6,33 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 190,67 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vývaru | Vývar masový | 500 ml |
100 g 100 g slahiny | ||
3-4 3-4 jarní cibulky (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
mražené fazolky | Fazolky mražené | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |