Nutriční hodnoty (Rebarborovo-broskvové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 828 kJ / 4 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,94 g |
Tuky | 153,78 g |
– nasycené | 89,42 g |
– nenasycené | 56,23 g |
–– mononenasycené | 47,53 g |
–– polynenasycené | 8,70 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 16,88 g |
Cholesterol | 925 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 744,55 g |
– cukry | 343,55 g |
––– laktóza | 10,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 řapíků 5-6 řapíků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
3 dcl 3 dcl kompot broskví nebo jakéhokoliv sezónního ovoce | Dužina broskve čerstvá | |
7-8 lžic 7-8 lžic rozpuštěného másla | Máslo kravské | 75 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukr moučka | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
8 lžic 8 lžic rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 312.5 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |