Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborovo-broskvové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 828 kJ /
4 739 kcal
Bílkoviny85,76 g
– z toho živočišné bílkoviny24,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,94 g
Tuky153,78 g
– nasycené89,42 g
– nenasycené56,23 g
–– mononenasycené47,53 g
–– polynenasycené8,70 g
––– omega 30,85 g
Vláknina16,88 g
Cholesterol 925 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy744,55 g
– cukry343,55 g
––– laktóza10,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 řapíků 5-6 řapíků rebarbory Rebarbora čerstvá
3 dcl 3 dcl kompot broskví nebo jakéhokoliv sezónního ovoce Dužina broskve čerstvá
7-8 lžic 7-8 lžic rozpuštěného másla Máslo kravské 75 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukr moučka Cukr bílý 125 g
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
8 lžic 8 lžic rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 312.5 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 187.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.