Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s cibulí a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 727 kJ /
891 kcal
Bílkoviny42,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,75 g
Tuky8,59 g
– nasycené2,21 g
– nenasycené5,80 g
–– mononenasycené1,67 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina125,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,00 g
Sacharidy99,65 g
– cukry59,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 rajčat Rajče červené čerstvé 420 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
5 řapíků 5 řapíků celeru (řapíkatého) Celer bulva čerstvá 2500 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.