Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s cibulí a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 727 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,75 g |
Tuky | 8,59 g |
– nasycené | 2,21 g |
– nenasycené | 5,80 g |
–– mononenasycené | 1,67 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 125,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 99,65 g |
– cukry | 59,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
5 řapíků 5 řapíků celeru (řapíkatého) | Celer bulva čerstvá | 2500 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |