Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie727 kJ /
174 kcal
Bílkoviny5,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky10,85 g
– nasycené1,79 g
– nenasycené9,06 g
–– mononenasycené7,81 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,01 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,82 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
200 g 200 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 200 g
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
2 2 zelené jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
vejce Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.