Nutriční hodnoty (Zapečený květák s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 727 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
Tuky | 10,85 g |
– nasycené | 1,79 g |
– nenasycené | 9,06 g |
–– mononenasycené | 7,81 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,82 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
200 g 200 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 2 zelené jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |