Nutriční hodnoty (Všehochuť z vepřových vnitřností)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,72 g |
Tuky | 101,59 g |
– nasycené | 42,78 g |
– nenasycené | 54,87 g |
–– mononenasycené | 44,77 g |
–– polynenasycené | 10,10 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 31,85 g |
– cukry | 11,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g Gazdovské slaniny | Špek | 100 g |
300 300 g vepřových slezinek (3 ks cca 20 cm dlouhé) | Slezina vepřová | |
200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
4 4 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
1 kl 1 kl drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 pl 1 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 kl 2 kl sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
200 ml 200 ml studené vody | Voda | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
snítka snítka libečku na vyvaření | Libeček čerstvý | |
zelená petrželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá |