Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Všehochuť z vepřových vnitřností)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 176 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny46,02 g
– z toho živočišné bílkoviny42,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,72 g
Tuky101,59 g
– nasycené42,78 g
– nenasycené54,87 g
–– mononenasycené44,77 g
–– polynenasycené10,10 g
––– omega 31,05 g
Vláknina7,99 g
Cholesterol 686 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,60 g
Sacharidy31,85 g
– cukry11,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g Gazdovské slaniny Špek 100 g
300 300 g vepřových slezinek (3 ks cca 20 cm dlouhé) Slezina vepřová
200 g 200 g vepřových jater Játra vepřová 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
4 4 větší žampiony Žampion čerstvý
1 kl 1 kl drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 pl 1 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 kl 2 kl sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
200 ml 200 ml studené vody Voda 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
snítka snítka libečku na vyvaření Libeček čerstvý
zelená petrželka na ozdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.