Nutriční hodnoty (Chutný koláček s jahodou, rebarborou a jahodovým pudingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 991 kJ / 2 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,02 g |
Tuky | 36,59 g |
– nasycené | 13,90 g |
– nenasycené | 14,96 g |
–– mononenasycené | 10,96 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 21,55 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 470,20 g |
– cukry | 176,30 g |
––– laktóza | 29,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 125 g |
1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1/2 vaničky 1/2 vaničky měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
2 KL 2 KL rumové tresti | Aroma rumové | |
2- 3 2- 3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
2 PL 2 PL vanilkového pudingu | Puding v prášku | 30 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Houska pšeničná | |
jahodový džem na potření (není nutné) | Marmeláda jahodová | |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
200 g 200 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 200 g |
2 2 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
kokos na zdobení | Cukrářské zdobení | |
šlehačka | Šlehačka 35% |