Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly s houbami a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 755 kJ /
1 614 kcal
Bílkoviny49,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,58 g
Tuky11,74 g
– nasycené1,87 g
– nenasycené9,45 g
–– mononenasycené1,96 g
–– polynenasycené7,50 g
––– omega 30,06 g
Vláknina56,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy301,60 g
– cukry66,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
300 g 300 g jáhel Jáhly 300 g
600 ml 600 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 600 ml
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
pažitka Pažitka čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.