Nutriční hodnoty (Jáhly s houbami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 755 kJ / 1 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,58 g |
Tuky | 11,74 g |
– nasycené | 1,87 g |
– nenasycené | 9,45 g |
–– mononenasycené | 1,96 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 56,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 301,60 g |
– cukry | 66,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
300 g 300 g jáhel | Jáhly | 300 g |
600 ml 600 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 600 ml |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |