Nutriční hodnoty (Kedlubnovo slaninová krémová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 696 kJ / 1 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,56 g |
Tuky | 98,21 g |
– nasycené | 50,14 g |
– nenasycené | 46,24 g |
–– mononenasycené | 39,68 g |
–– polynenasycené | 6,56 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,94 g |
Sacharidy | 30,40 g |
– cukry | 19,10 g |
––– laktóza | 4,18 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky taveného smetanového sýra | Sýr tavený | 24 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 l 1 l vody nebo zeleninového vývaru | Voda | 1000 ml |