Nutriční hodnoty (Kefírový zeleninový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 982 kJ / 2 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 190,24 g |
– nasycené | 91,30 g |
– nenasycené | 91,98 g |
–– mononenasycené | 78,28 g |
–– polynenasycené | 13,69 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 3,69 g |
Sůl | 9,12 g |
Sacharidy | 56,15 g |
– cukry | 48,60 g |
––– laktóza | 34,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
½ řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
200 ml 200 ml horké vody | Voda | 200 ml |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
400 ml 400 ml kefíru | Kefír | 400 ml |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu/není podmínka | ||
trochu trochu mletého pepře na dochucení | Pepř černý mletý |