Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírový zeleninový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 982 kJ /
2 147 kcal
Bílkoviny49,76 g
– z toho živočišné bílkoviny46,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky190,24 g
– nasycené91,30 g
– nenasycené91,98 g
–– mononenasycené78,28 g
–– polynenasycené13,69 g
––– omega 30,32 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 3,69 g
Sůl9,12 g
Sacharidy56,15 g
– cukry48,60 g
––– laktóza34,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g gazdovské slaniny Špek 200 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
½ řapíkatého celeru Celer řapíkatý
200 ml 200 ml horké vody Voda 200 ml
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
400 ml 400 ml kefíru Kefír 400 ml
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu/není podmínka
trochu trochu mletého pepře na dochucení Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.