Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový prívarok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie295 kJ /
70 kcal
Bílkoviny2,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,60 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně Dýně čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
mléko (nebo smetana dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
cukr krupice dle chuti Cukr bílý
ocet dle chuti Ocet lihový
olej dle potřeby Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.