Nutriční hodnoty (Rustikální bramborové dortíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 381 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 103,80 g |
– nasycené | 49,85 g |
– nenasycené | 50,95 g |
–– mononenasycené | 41,60 g |
–– polynenasycené | 9,35 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 19,78 g |
– cukry | 2,98 g |
––– laktóza | 1,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké brambory uvařené ve slupce | Brambor zimní | 100 g |
2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 PL 1 PL pesta ( já použila červené ze sušených rajčat) | Pesto bazalkové | 15 g |
1 PL 1 PL změklého másla | Máslo kravské | 10 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
mozzarella | Mozzarella kravská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |