Nutriční hodnoty (Brambory z Verony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 9,00 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg v šupke uvarených malých zemiakov | ||
8 8 väčších paradajok | ||
1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
soľ | Sůl mořská | |
2 2 lyžice sójovej omáčky | ||
100 g 100 g tvrdého syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
bazalka | Bazalka čerstvá |