Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory z Verony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny22,50 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,00 g
– nasycené9,00 g
– nenasycené5,65 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy6,50 g
– cukry6,50 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg v šupke uvarených malých zemiakov
8 8 väčších paradajok
1 1 cibuľa Cibule čerstvá
olej Olej řepkový
soľ Sůl mořská
2 2 lyžice sójovej omáčky
100 g 100 g tvrdého syra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.