Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chlodnik z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 347 kJ /
800 kcal
Bílkoviny40,97 g
– z toho živočišné bílkoviny39,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky58,23 g
– nasycené27,95 g
– nenasycené21,54 g
–– mononenasycené16,58 g
–– polynenasycené4,96 g
––– omega 30,70 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 422 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy25,91 g
– cukry12,02 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vývaru (drůbeží, hovězí) Vývar masový 1000 ml
4-5 4-5 červených řep Červená řepa čerstvá
1-2 1-2 okurky Okurka salátová čerstvá
7-8 7-8 ředkviček Ředkvička čerstvá
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
3 3 vařená vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.