Nutriční hodnoty (Chlodnik z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 347 kJ / 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 58,23 g |
– nasycené | 27,95 g |
– nenasycené | 21,54 g |
–– mononenasycené | 16,58 g |
–– polynenasycené | 4,96 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 25,91 g |
– cukry | 12,02 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l vývaru (drůbeží, hovězí) | Vývar masový | 1000 ml |
4-5 4-5 červených řep | Červená řepa čerstvá | |
1-2 1-2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
7-8 7-8 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |