Nutriční hodnoty (Minidort ze 2 vajíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 155 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 141,98 g |
– nasycené | 73,23 g |
– nenasycené | 62,18 g |
–– mononenasycené | 52,28 g |
–– polynenasycené | 9,90 g |
––– omega 3 | 2,25 g |
Vláknina | 2,64 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 194,86 g |
– cukry | 116,40 g |
––– laktóza | 10,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks vajec | Vejce slepičí | 126 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
na špičku lžičky lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
pár kapek kapek ananasového aroma | Aroma ananasové | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
1/2 kostky 1/2 kostky másla | Máslo kravské | 125 g |
marmeláda (na promazání) | Marmeláda jahodová | |
potahovací hmota | Fondán |