Nutriční hodnoty (Omáčka na gnocchi se žampiony, bazalkou a červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 094 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,95 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,15 g |
– cukry | 5,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Gnocchi | Noky | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
cca 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
několik plátků několik plátků šunky (nemusí být) | Šunka vepřová vařená | |
2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený |