Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka na gnocchi se žampiony, bazalkou a červeným vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 094 kJ /
261 kcal
Bílkoviny2,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,95 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,15 g
– cukry5,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Gnocchi Noky
olivový olej Olej olivový
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
cca 8 8 žampionů Žampion čerstvý
několik plátků několik plátků šunky (nemusí být) Šunka vepřová vařená
2-3 dcl 2-3 dcl červeného vína Víno červené suché 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.