Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát s rapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 111 kJ /
2 178 kcal
Bílkoviny142,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny142,66 g
Tuky5,74 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené3,44 g
–– mononenasycené0,75 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina121,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy330,60 g
– cukry35,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g fazole v uvařeném stavu (dala jsem hnědé) Fazole bílé 600 g
4 ks 4 ks řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citron Citrón čerstvý
špetka špetka cukru Cukr bílý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.