Nutriční hodnoty (Fazolový salát s rapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 111 kJ / 2 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 142,66 g |
Tuky | 5,74 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 3,44 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 121,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 330,60 g |
– cukry | 35,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazole v uvařeném stavu (dala jsem hnědé) | Fazole bílé | 600 g |
4 ks 4 ks řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
olivový olej | Olej olivový |