Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 436 kJ /
582 kcal
Bílkoviny32,96 g
– z toho živočišné bílkoviny23,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,23 g
Tuky19,10 g
– nasycené10,84 g
– nenasycené7,57 g
–– mononenasycené5,42 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,09 g
Vláknina24,68 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,58 g
Sacharidy63,05 g
– cukry42,55 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřové krkovice Vepřová krkovice
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
5 5 paprik Paprika bílá čerstvá
400 g 400 g cukety Cuketa čerstvá 400 g
1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 60 g
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu Bujón hovězí 9 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
100 g 100 g strouhaného Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
solamyl na zahuštění Bramborový škrob
olej Olej řepkový
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.