Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 436 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
Tuky | 19,10 g |
– nasycené | 10,84 g |
– nenasycené | 7,57 g |
–– mononenasycené | 5,42 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 63,05 g |
– cukry | 42,55 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
5 5 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
1/2 svazku 1/2 svazku jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
100 g 100 g strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
solamyl na zahuštění | Bramborový škrob | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý |