Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem podle Jitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 30,72 g |
– nasycené | 12,75 g |
– nenasycené | 13,06 g |
–– mononenasycené | 10,77 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 18,63 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
balíček balíček těstovin vrtule (mašličky nebo jiné) | Těstoviny pšeničné | |
konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
150 g 150 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
10 dkg 10 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 tatarka | Tatarská omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lze použít i koření na ryby | Grilovací koření |