Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na špeku se šunkovou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 464 kJ /
3 457 kcal
Bílkoviny155,22 g
– z toho živočišné bílkoviny126,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,98 g
Tuky157,89 g
– nasycené80,16 g
– nenasycené69,48 g
–– mononenasycené56,94 g
–– polynenasycené12,54 g
––– omega 30,68 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 2,99 g
Sůl7,62 g
Sacharidy349,03 g
– cukry20,66 g
––– laktóza0,46 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
100 g 100 g uzeného špeku (popř. slanina) Špek 100 g
sůl Sůl mořská
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
800 ml 800 ml vepřového vývaru (podle potřeby) Vývar vepřový 800 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
100 g 100 g šunky (od kosti) Šunka vepřová vařená 100 g
400 g 400 g rýže Rýže bílá 400 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.