Nutriční hodnoty (Jarní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 734 kJ / 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 10,73 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 9,20 g |
–– mononenasycené | 7,84 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 12,02 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
10 koleček 10 koleček pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
zelená nať řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |