Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie734 kJ /
175 kcal
Bílkoviny4,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky10,73 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené9,20 g
–– mononenasycené7,84 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy12,02 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
10 koleček 10 koleček pórku Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
zelená nať řapíkatého celeru Celer řapíkatý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.