Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 031 kJ /
963 kcal
Bílkoviny104,80 g
– z toho živočišné bílkoviny102,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,43 g
Tuky41,77 g
– nasycené17,73 g
– nenasycené17,95 g
–– mononenasycené15,52 g
–– polynenasycené2,42 g
––– omega 30,30 g
Vláknina1,33 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,31 g
Sacharidy17,77 g
– cukry5,09 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřová plec Vepřová plec 500 g
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů Kapary 22.5 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice (nemusí být) Hořčice dijonská 6 g
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
vývar Vývar hovězí
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.