Nutriční hodnoty (Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 41,77 g |
– nasycené | 17,73 g |
– nenasycené | 17,95 g |
–– mononenasycené | 15,52 g |
–– polynenasycené | 2,42 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 1,33 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 17,77 g |
– cukry | 5,09 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřová plec | Vepřová plec | 500 g |
150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kaparů | Kapary | 22.5 g |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice (nemusí být) | Hořčice dijonská | 6 g |
větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
vývar | Vývar hovězí | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olej | Olej řepkový |