Nutriční hodnoty (Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 351 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 4,90 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 4,27 g |
–– mononenasycené | 3,01 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 krabička 1 krabička sleďových filetů ve vaječno-hořčičném krému | Smetana kravská sladká 35% | |
1 1 měkký odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
1 1 nastrouhaná větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 nastrouhaného stvolu řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 ČL 1-2 ČL hořčice na dochucení - není nutná, jen podle chuti | Hořčice plnotučná | 15 g |
šťáva z jednoho citrónu | Citrón čerstvý |