Nutriční hodnoty (Ohnivé ragú se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 473 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 44,84 g |
– nasycené | 18,02 g |
– nenasycené | 22,98 g |
–– mononenasycené | 17,99 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 67,40 g |
– cukry | 28,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g libové vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
3 3 čerstvé ostré slovenské papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 3 velká masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 čerstvé chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 malá plechovka žampionů | Žampion zavařený | |
3 lžíce 3 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 45 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |