Nutriční hodnoty (Bramborový salát a kuřecí řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 196 kJ / 3 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,15 g |
Tuky | 158,46 g |
– nasycené | 26,99 g |
– nenasycené | 101,40 g |
–– mononenasycené | 47,88 g |
–– polynenasycené | 53,52 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 64,30 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 4,51 g |
Sůl | 10,47 g |
Sacharidy | 391,15 g |
– cukry | 59,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
350 g 350 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 350 g |
lák z okurek (dle potřeby) | Nálev z okurek | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
330 g 330 g jogurt (velký kelímek) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 330 ml |
100 g 100 g majolky | Majonéza | 100 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
8 8 řízků kuřecích | Kuře prso | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení (sádlo) | Olej řepkový |