Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát a kuřecí řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 196 kJ /
3 632 kcal
Bílkoviny130,27 g
– z toho živočišné bílkoviny78,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,15 g
Tuky158,46 g
– nasycené26,99 g
– nenasycené101,40 g
–– mononenasycené47,88 g
–– polynenasycené53,52 g
––– omega 31,90 g
Vláknina64,30 g
Cholesterol 2,46 g
Sodík 4,51 g
Sůl10,47 g
Sacharidy391,15 g
– cukry59,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
100 g 100 g sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 100 g
350 g 350 g sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená 350 g
lák z okurek (dle potřeby) Nálev z okurek
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
330 g 330 g jogurt (velký kelímek) Jogurt kravský bílý 3,5% 330 ml
100 g 100 g majolky Majonéza 100 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 22.5 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
8 8 řízků kuřecích Kuře prso
sůl Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení (sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.