Nutriční hodnoty (Pečené papriky s ricottou a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 481 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 60,85 g |
– nasycené | 32,33 g |
– nenasycené | 20,97 g |
–– mononenasycené | 17,33 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 55,87 g |
– cukry | 52,67 g |
––– laktóza | 16,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké žluté papriky nebo červené papriky | Paprika žlutá čerstvá | 600 g |
olivový olej | Olej olivový | |
500 g 500 g ricotty | Ricotta | 500 g |
1/2 šálku 1/2 šálku sekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/2 šálku 1/2 šálku drobně nasekané naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 šálku 1/2 šálku nasekané zelené petrželky (nejlépe hladkolisté, ale může být i směs s kudrnkou) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |