Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené papriky s ricottou a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 481 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny70,16 g
– z toho živočišné bílkoviny62,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky60,85 g
– nasycené32,33 g
– nenasycené20,97 g
–– mononenasycené17,33 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 31,39 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy55,87 g
– cukry52,67 g
––– laktóza16,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké žluté papriky nebo červené papriky Paprika žlutá čerstvá 600 g
olivový olej Olej olivový
500 g 500 g ricotty Ricotta 500 g
1/2 šálku 1/2 šálku sekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
1/2 šálku 1/2 šálku drobně nasekané naťové cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 šálku 1/2 šálku nasekané zelené petrželky (nejlépe hladkolisté, ale může být i směs s kudrnkou) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.