Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolská bramborová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 610 kJ /
385 kcal
Bílkoviny20,98 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky7,82 g
– nasycené5,06 g
– nenasycené2,26 g
–– mononenasycené2,03 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,07 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy55,10 g
– cukry30,20 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
kousek kousek másla Máslo kravské
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
krutony Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.