Nutriční hodnoty (Tyrolská bramborová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 7,82 g |
– nasycené | 5,06 g |
– nenasycené | 2,26 g |
–– mononenasycené | 2,03 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 55,10 g |
– cukry | 30,20 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
krutony | Krutony |