Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toreadorova pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 335 kJ /
2 231 kcal
Bílkoviny131,49 g
– z toho živočišné bílkoviny130,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,99 g
Tuky185,33 g
– nasycené87,53 g
– nenasycené95,09 g
–– mononenasycené81,22 g
–– polynenasycené13,87 g
––– omega 30,27 g
Vláknina4,38 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,56 g
Sacharidy8,32 g
– cukry4,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g byčích žláz (3 ks) Býčí žlázy 650 g
100 g 100 g obyčejného uzeného špeku (slaniny) Špek 100 g
100 g 100 g Gazdovské slaniny Špek 100 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
1/2 1/2 kávové lžičky drceného kmínu Kmín mletý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 velké bílé papriky Paprika bílá čerstvá
13 13 menších žampionů Žampion čerstvý
snítka snítka libečku na vyvaření Libeček čerstvý
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.