Nutriční hodnoty (Toreadorova pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 335 kJ / 2 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
Tuky | 185,33 g |
– nasycené | 87,53 g |
– nenasycené | 95,09 g |
–– mononenasycené | 81,22 g |
–– polynenasycené | 13,87 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 8,32 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g byčích žláz (3 ks) | Býčí žlázy | 650 g |
100 g 100 g obyčejného uzeného špeku (slaniny) | Špek | 100 g |
100 g 100 g Gazdovské slaniny | Špek | 100 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1/2 1/2 kávové lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
13 13 menších žampionů | Žampion čerstvý | |
snítka snítka libečku na vyvaření | Libeček čerstvý | |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |