Nutriční hodnoty (Játra v rosolu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 214 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 4,96 g |
– nenasycené | 5,77 g |
–– mononenasycené | 3,59 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 6,47 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
500 ml 500 ml silného drůbežího vývaru zbaveného tuku | Vývar kuřecí | 500 ml |
1 sáček 1 sáček želatiny | Želatina vepřová | |
jablečný ocet | Ocet jablečný | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
10 kuličky 10 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
ředkvičky | Ředkvička čerstvá |