Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra v rosolu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 214 kJ /
290 kcal
Bílkoviny36,10 g
– z toho živočišné bílkoviny36,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky13,33 g
– nasycené4,96 g
– nenasycené5,77 g
–– mononenasycené3,59 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,17 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy6,47 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kuřecích jater Játra kuřecí 200 g
500 ml 500 ml silného drůbežího vývaru zbaveného tuku Vývar kuřecí 500 ml
1 sáček 1 sáček želatiny Želatina vepřová
jablečný ocet Ocet jablečný
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
10 kuličky 10 kuličky celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
čerstvý tymián Tymián čerstvý
ředkvičky Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.